Luonnon yrteistä aitoja makuja

 

 

 

Yrttejä Balkanin luonnosta

Tuotteidemme yrtit kerätään pitkälti Balkanin vuoristoalueilta ja niiden laaksoista. Yrttihaudukkeilla on pitkät perinteet Keski-Euroopassa ja Balkanin alueella, jossa ne ovat osa päivittäistä terveellistä elämäntapaa. Olemme valinneet Balkanin alueen, koska siellä yhdistyvät luonnollinen kasvuympäristö ja perinteikäs osaaminen yrttituotteiden valmistamisessa. Valmistaminen perustuu vahvaan ammattitaitoon, joka on muodostunut vuosisatojen saatossa yrttien hyödyntämisestä.

 

Vastuullisia tuotteita

Kun toimimme yhteistyössä suoraan paikallisen tuottajan kanssa ilman välikäsiä, voimme olla varmoja yrttien alkuperästä ja laadusta. Tämän lisäksi tuotteet tulevat mahdollisimman suoraa reittiä Suomeen, jolloin ne eivät kierrä ympäri Eurooppaa varastoissa. Ilman monikansallisia välikäsiä myös tuotteiden tuotot ohjautuvat paremmin paikallisyhteisöihin.

Valmistettu huolella ja ammattitaidolla

Yrttihaudukkeet yleistyvät vauhdilla

Yrttihaudukkeita on käytetty läpi historian erilaisiin tarkoituksiin. Ne ovat olleet aina saatavilla luonnosta ja niiden käsitteleminen on helppoa. Nykyään yrttihaudukkeet yleistyvät nopeasti, sillä ne tarjoavat vaihtelua perinteisille lämpimille juomille. Yrttihaudukkeet ovat pääasiallisesti kofeiinittomia ja tarjoavat loputtoman määrän eri makuvaihtoehtoja.

 

Monipuolinen vaihtoehto

Yrttihaudukkeet soveltuvat moneen eri tarkoitukseen:  virkistymiseen, rentoutumiseen, rauhoittumiseen, lämmikkeeksi ja ihan vain makunautinnoksi. Eri yrttejä sekoittamalla saadaan loputtomasti eri makuvaihtoehtoja. Voit nauttia niitä ympäri vuorokauden ilman huolta unensaannista tai kaloreista.

Hauduttaminen osa rentouttavaa nautintoa

Valmistamisen helppous

Yrttihaudukkeen valmistaminen on helppoa eikä vaadi tarkkoja valmisteluja. Se ei vaadi veden lämpötilan mittaamista, sillä kuumennettu vesi sopii hyvin. Voit myös unohtaa tarkan hauduttamisajan, koska haudukkeesta ei tule kitkerää, vaikka unohtaisit sen pidemmäksi hetkeksi hautumaan.

 

Yrttihaudukkeen hauduttaminen

Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää yrttihaudukepussi kuppiin ja kaada kuppiin kiehuva vesi. Hauduta vähintään 5 minuuttia, sillä maku voimistuu, mitä pidempi haudutusaika on. Tämän jälkeen rentoudu ja nauti yrttien jännittävistä mauista!